Здравейте искам да попитам нормално ли е,като настъпя колата до край колкото и газ да и подавам никакъв пушек черен да не изкарва имам чувството,че колата не работи в пълната си мощност...Гледам други дизели все изкарват по малко черен пушек в зависимост колко ги настъпиш,а моята нищо не изкарва това нормално ли е...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Никакъв пушек от ауспуха 145 jtd
Collapse
X
-
Попринцип не разбирам от дизели но това че не искарва пушек за мен е добре също ако искарва черен пушек пак е нормално за тракторчетата но почне ли да искарва син или сив тогава имаме проблем .. тъй че щом не пуши карай си колата и да не ти дрмеAlfa 145 1.4/TS/1997'
-
Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщениеЗдравейте искам да попитам нормално ли е,като настъпя колата до край колкото и газ да и подавам никакъв пушек черен да не изкарва имам чувството,че колата не работи в пълната си мощност...Гледам други дизели все изкарват по малко черен пушек в зависимост колко ги настъпиш,а моята нищо не изкарва това нормално ли е...Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщениена място като изфорсирам никакъв пушек нямаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТова на място или в движение? Ако е в движение, в огледалото ли гледаш или някой кара зад теб и ти казва? Има голяма разлика между двете156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениеи моята нещо спря да пуши, но и нещо не върви както хората, а турбината ми свири от 30 000 - 40 000 км и май не надува като хората
имайте напредвид и че стопли аз на времето кога бях фул сток ми беше много гадно топлото време156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Пич напускал си много теми и всяка противоречи на другата. Колата може да изпушва ако яма катализатор и настъпиш педала до пода при висока предавка. Колата изпушва при не качествено гориво, разход на масло, чипване и т.н. Колата ти спира да върви ако кулера ти загрее, я от горещото време, я от постоянните ръчки. Това не е състезателен автомобил, пригоден е за нормално каране. Ако искаш да ти е бърз, сложи си по голям кулер и чип. Не знам какво искате от 105 коня ??
Ако силно те притеснява нещо, закарай я да ти я закачат да видят дали има грешки, живите данни, и газовете от ауспуха.
Comment
Comment